Herstellingen

Juwelen, Klokken, Uurwerken

Of u nu een batterijtje wil laten vervangen in uw uurwerk, of uw oude klok van grootvader wil laten herstellen, bij juwelier Van de Heyning kan u er steeds voor terecht. Een batterijtje vervangen gebeurt bijna altijd terwijl u er op wacht. Andere kleine herstellingen zoals het repareren van metalen banden, plaatsen van ronde glazen en eventueel kronen gebeuren eveneens terwijl u wacht indien de tijd het toelaat.

Voor het onderhoud van horloges of herstellen van uurwerken die niet meer juist lopen of stil vallen bent u bij ons ook aan het goede adres. Deze herstellingen gebeuren allemaal in eigen atelier waar ik als uurwerkmaker met meer dan dertig jaar ervaring even veel zorg besteed aan elke type uurwerk, of het nu een quartz horloge, een mechanische, een automaat of een chronograaf is.

Voor uw juweelherstellingen, een ring die op maat moet gezet worden, een kettinkje dat gebroken is, een transformatie van een oud juweel naar een nieuw hedendaags juweel, je kan er ook steeds bij ons voor terecht. Deze worden ook in eigen atelier hersteld of gerealiseerd in samenwerking met onze vaste goudsmid die samen met mij meer dan 30 jaar geleden gestart is. Ook het zetten van stenen is een stiel apart en dit gebeurt door een ervaren zetter die eveneens al die jaren al met ons samenwerkt.

Ook het herstellen van klokken gebeurt volledig in ons eigen atelier volgens de regels van de kunst. Voor de herstellingen van parelsnoeren en armbanden doe ik een beroep op mijn echtgenote. Zowel knopen als aanrijgen doet zij al meer dan 25 jaar met de grootst mogelijke zorg.

Openingsuren

Di. - Wo. - Vr.
9h30-12h30 en 13h30-18h00
Za.
9h00-17h00
Ma. en Do. gesloten
Zon- en feestdagen gesloten